Famed

Famed, opgericht in 1988 door de Landelijke Specialisten Vereniging (LSV), is een Nederlandse BPO dienstverlener voor financiële en administratie processen van zorgverleners zoals tandartsen, opticiens, GGZ instellingen en apothekers. De onderneming heeft een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van afhandeling van vorderingen binnen de gezondheidszorg, inclusief (split)facturatie, voorfinanciering, factoring, incasso en (contact center) diensten voor de zorgconsument. Jaarlijks verwerkt Famed meer dan EUR 1,5 miljard aan zorg nota’s.

Zorgaanbieders hebben via Famed de mogelijkheid om een substantieel deel van hun administratieve werklast, cashflow management en debiteurenrisico’s uit te besteden zodat ze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Famed is marktleider in de tandheelkundige zorg en is tevens actief in diverse andere markten in de gezondheidszorg.

Famed verwelkomde Gilde in 2014 als groeipartner. Samen met Gilde is het management actief met het verruimen van het dienstenaanbod en de uitbreiding naar andere zorgsegmenten. 

 

  • Bekijk video
  • Ga naar website
Het deal team bestaat uit:
Overige investeringen