Over ons

Gilde Equity Management (GEM) Benelux is een onafhankelijke investerings- maatschappij met meer dan 30 jaar ervaring. Vanaf 1996 richten wij ons consistent op de Benelux middenmarkt, waarbij wij investeren in internationaal actieve ondernemingen met een thuisbasis in Nederland en België.

Wij investeren samen met ondernemende management teams in succesvolle bedrijven. Wij stellen succesvolle managementteams in staat om eigendom in hun bedrijf te verwerven en succesvol te groeien. Zo hebben wij in de afgelopen jaren geïnvesteerd in een groot aantal ondernemingen uit verschillende sectoren (lees meer over onze investeringen).

Onze fondsen zijn ons toevertrouwd door gerenommeerde financiële instellingen uit de hele wereld. Ons team bestaat uit professionals met een uitgebreide ervaring in private equity, banking, M&A en consultancy. Alle partners zijn mede-eigenaar van Gilde. De gebruikelijke transactieomvang of ondernemingswaarde ligt tussen de 20 en 200 miljoen euro. Wij hebben kantoren in Utrecht en Antwerpen.

  • Management buy-outs in de Benelux met ondernemende management teams Focus
  • Ruime ervaring, met een uitgebreid netwerk en sectorkennis Toegevoegde waarde
  • Solide, winstgevende bedrijven die worden geleid door echte ondernemers Investerings-criteria
  • Gericht op de lange termijn, met oog voor alle stakeholders ESG
    ;

Het team van Gilde Equity Management Benelux bestaat uit ervaren professionals met een zeer brede achtergrond en ervaring in private equity, M&A, consulting en banking.

Gezamenlijk hebben wij een brede ervaring in de Benelux middenmarkt, waar we meer dan 50 bedrijfsovernames gerealiseerd hebben in veel verschillende sectoren. Lees meer over de achtergrond en ervaring van onze mensen.