Fruity Line

Fruity Line is een toonaangevende en snelgroeiende producent van versgeperste premium fruit- en groentesappen en smoothies. Fruity Line levert aan een breed en groeiend scala van toonaangevende klanten in Europa.

Het succes van de onderneming is gedreven door een aantal factoren. Het wereldwijd selecteren van verse ingrediënten – veelal direct bij de teler ingekocht - en ontwikkeling van verwerkingsmethoden onder lage temperatuur waarborgt de hoogste productkwaliteit. De onderneming werkt continu aan het ontwikkelen van innovatieve concepten en producten in nauwe samenwerking met haar klanten. Fruity Line is een voorloper in het gebruik van de milde HPP conserveringstechniek, waarbij het product - dat tijdens het gehele verwerkingsproces gekoeld is - kortstondig onder hoge druk wordt gebracht. Vitamines, voedingsstoffen en de smaak van vers blijven hierbij optimaal bewaard.

In 2016 heeft Gilde een partnership gevormd met de oprichters en het management team om verder samen de ambitieuze internationale groeiplannen van de onderneming waar te maken. 

  • Bekijk video
  • Ga naar website
Het deal team bestaat uit:
Overige investeringen