Actief Interim

 

 

Actief is één van de grootste onafhankelijke uitzendbureaus in de Benelux en Duitsland. Actief is opgericht in België in 1988 en richt zich specifiek op het mkb segment met een duidelijke lokale en persoonlijke aanpak. Omdat de specifieke behoefte van de mkb klanten ingevuld worden door de aanpak en het aanbod van Actief is de onderneming uitgegroeid tot de sterkste specialist voor het mkb segment in de Belgische markt. In 2011 heeft Gilde samen met management Actief Interim gekocht van KBC bank.

Sinds onze investering heeft Actief haar businessmodel succesvol geëxporteerd naar omringende landen middels een aantal zorgvuldig geselecteerde overnames. Met de overnames van TiP Personeelsdiensten (2014) en Tence (2015) is een hele sterke marktpositie in Nederland bemachtigd. Met de overnames van ISU Group (2015) en TimeCraft (2016) is een serieuze toegang tot de Duitse markt gerealiseerd.

Vandaag de dag realiseert Actief Interim meer dan EUR 500 miljoen omzet en is het goed op weg om een echte West-Europese speler in de uitzendsector te worden.

 

  • Bekijk video
  • Ga naar website
Het deal team bestaat uit:
Overige investeringen